موسيقي و اطلاعات عمومي
 
موزيك جديد
اول مطلب

 

 

چگونه از وبلاگ خود كسب درآمد كنيم؟

  •  بازاريابي اينترنتي، بازاريابي محتوا

چگونه از وبلاگ خود كسب درآمد كنيم؟

 

  

با افزايش ضريب نفوذ اينترنت در كشور، بحث مشاغل اينترنتي و كسب درآمد از وبلاگ و وب‌سايت قوت بيشتري به خود گرفته است. از رونق افتادن بازار فيزيكي و نياز به سرمايه‌گذاري بالا براي ايجاد كسب و كار در آن از يك سو، و استقبال مردم از محصولات و سرويس‌هاي اينترنتي از سوي ديگر، موجب شده تا برخي به سرمايه‌گذاري و ايجاد كسب و كار در چنين فضايي ابراز تمايل كنند.

 

با اين وجود طي سال‌هاي اخير با افزايش رقابت در ميان سايت‌هاي تجاري هزينه‌هاي راه‌اندازي و نگهداري وب‌سايت نيز افزايش يافته است. با اين وجود همه‌چيز تنها به پول ختم نمي‌شود. بخشي از اين درآمدزايي به خلاقيت و مهارت شما نيز بازمي‌گردد، به‌طوري كه امروزه عدۀ بسياري در داخل و خارج از كشور با استفاده از وبلاگ‌هاي خود و با هزينه‌اي بسيار كم به كسب درآمد مشغول‌اند.

 

در كشورهاي پيشرفته، وبلاگ نويسي به عنوان يك شغل كاملاً جا افتاده است و عدۀ زيادي از اين طريق مشغول كسب درآمد هستند. در ايران نيز، با اينكه ماهيت وبلاگ و وبلاگنويسي هيچ وقت به جايگاهي كه بايد نرسيد، اما عده‌اي توانستند از طريق وبلاگ نويسي كسب درآمد كنند. وبلاگ يك پزشك نمونه بسيار خوبي براي اين موضوع است.

 

اگر كسب درآمد از وبلاگ نويسي دغدغه اصلي اين روزهايتان است، حتماً اين مقاله را تا انتها مطالعه كنيد. در اين مقاله قصد داريم به شما بگوييم چگونه مي‌توانيد از وبلاگ نويسي كسب درآمد كنيد. اما پيش از هر چيزي به باد داشته باشيد كه:

 

شما تنها يك وبلاگ نويس نيستيد!

لحظه‌اي كه تصميم مي‌گيريد از وبلاگ خود كسب درآمد كنيد، ديگر تنها يك وبلاگ نويس نيستيد. در آن لحظه شما نيز به يك كارآفرين نوپا تبديل شده‌ايد و وبلاگ شما به يك كسب و كار كوچك بدل مي‌شود. شما احتمالاً برنامه ريزان مالي، كارآفرينان و فعالان حوزه كسب و كار كه سمينارهاي رايگان براي جذب مشتريان برگزار مي‌كنند را ديده‌ايد، درست است؟

 

خب، وبلاگ نويسي هم شباهت بسياري به اين سمينارهاي آزاد دارد. شما تخصص، دانش، اطلاعات و حتي علايق خود را به اميد جذب خواننده و جلب اعتماد آنها به رايگان در اختيار عموم مردم قرار مي‌دهيد.

 

مشتركين خبرنامه وبلاگ خود را افزايش دهيدحتما بخوانيد: مشتركين خبرنامه وبلاگ خود را افزايش دهيد

 

كسب درآمد از وبلاگ نويسي ، اما چگونه؟

مطمئناً قرار نيست يك روزه و با يك مقاله معجزه كنيم و شما را به درآمدزايي برسانيم. ترجيح مي‌دهيم معقولانه راه رسيدن به كسب درآمد از وبلاگ را به مراحل مختلف تقسيم كنيم تا به خوبي نقاط قوت و ضعف خود را بشناسيد. اگر بخواهيم 0 تا 100 كسب درآمد از وبلاگ نويسي را فقط نام ببربم، بايد بگوييم:

 

در اولين قدم، يك وبلاگ بسازيد.

محتواي مفيد و مناسب توليد كنيد.

محتواي خود را بهينه‌سازي كنيد.

به دنبال مخاطبان بيشتر بگرديد.

اعتماد و وفاداري مخاطبان خود را جلب كنيد.

و در نهايت، از ارتباط خوب خود با بازديدكنندگان براي كسب درآمد استفاده كنيد.

هرچند موارد بالا در ظاهر اندكي كلي و مبهم به نظر مي‌رسند، اما برخي از آنها نيازمند دقت، تجربه و زمان زيادي براي تسلط كافي هستند. با اين وصف به شكلي مبسوط، هر يك از مراحل ذكرشده را شرح خواهيم داد.

 

يك وبلاگ بسازيد

كسب درآمد از وبلاگ قصۀ مرغ و تخم مرغ نيست زيرا تا زماني كه يك وبلاگ نداشته باشيد خبري از درآمد نخواهد بود. در واقع، ساختن يك وبلاگ مانند خلق يك تخم مرغ است و به تنهايي شما را به درآمدزايي نمي‌رساند. بسياري از افرادي كه ايده ساخت يك وبلاگ به ذهنشان مي‌رسد، پيش‌زمينه چنداني از مسائل تكنولوژيك مربوط به ساخت و اداره وبلاگ ندارند و تنها در زمينه توليد محتوا خبره هستند. با اين حال، اگر شما هم نمي‌دانيد چگونه بايد يك وبلاگ بسازيد اصلاً نگران نباشيد زيرا عمده وبلاگ‌نويس‌هاي جهان با اين مشكل روبرو هستند.

 

ساخت وبلاگ فرايند آنچنان تخصصي نيست و تنها كافي است با عضويت در يكي از سرويس‌دهنده‌هاي وبلاگ ايراني مانند بلاگفا يا ميهن بلاگ براي خود يك وبلاگ ايجاد كنيد. افزون بر اين، سرويس‌دهنده‌هاي خارجي نيز وجود دارند كه امكانات مناسبي در اختيار كاربران قرار مي‌دهند اما معمولاً در بين ايرانيان كمتر شناخته‌شده هستند كه از ميان آنها مي‌توان به ClearBlogs و Blogger اشاره كرد.

 

با اين حال، اگر مي‌خواهيد كمي حرفه‌اي‌تر با اين مسئله برخورد كنيد بهتر است از سيستم‌هاي مديريت محتوايي مانند وردپرس استفاده كنيد. زماني كه از سيستم مديريت محتواي وردپرس استفاده مي‌كنيد، در حقيقت وبلاگ شما به شكل يك سايت رسمي با دامنه اختصاصي به مخاطب معرفي مي‌شود. همچنين، در وردپرس اين امكان را داريد كه قالبي را كه بر اساس سليقه‌تان را بر روي وبلاگ خود قرار دهيد. با اين حال بايد گفت كه اگر دانش و تخصصي در ساخت و مديريت وبلاگ و وب‌سايت نداريد، استفاده از سيستم وردپرس، در مقايسه با سرويس‌هاي وبلاگ نويسي، برايتان هزينه خواهد داشت. اگر مي‌توانيد كمي پول در ابتداي كار خرج كنيد، پيشنهاد ما سيستم وردپرس است.

 

محتواي مناسب توليد كنيد

قرار نيست يك وبلاگ خالي براي شما درآمد ايجاد كند. براي نزديك‌تر شدن به هدف كسب درآمد از وبلاگ، بايد يك قدم جلوتر برويد و با توليد محتواي مناسب تخم مرغ خود را به جوجه تبديل كنيد (هرچند يك جوجه هم چندان سودآور نيست، اما مرغ را كه يك‌شبه خلق نمي‌كنند). جدا از مهارت‌هاي توليد محتواي جذاب كه هر وبلاگ نويس بايد تا حدودي از آنها مطلع باشد؛ زمينه يا موضوعي كه شما قرار است به توليد محتوا پيرامون آن بپردازيد نيز از اهميت بالايي برخوردار است. در واقع آنچه طي مدت‌هاي طولاني پس از ساخت وبلاگ به رشته تحرير درمي‌آوريد، كاملاً به سرفصل‌هاي اوليه‌اي كه براي وبلاگ خود انتخاب كرديد مرتبط است.

 

بيشتر وبلاگ نويس هاي موفق يك جامعه هدف مشخص را براي وبلاگ خود در نظر گرفته‌اند. اين طيف مخاطبان ممكن است بخش عمده‌اي از جامعه را پوشش دهد يا افراد به خصوصي را شامل شود. در هر حال آنچه بيش از گستردگي مخاطبان مهم است، استفاده شما از كمبودها و فضاي خالي موجود براي ارائه مطالبي مفيد و يكتاست؛ وگرنه در اينترنت صدها هزار وبلاگ مختلف با موضوعات و مخاطبان مشابه فعاليت مي‌كنند، بي‌آنكه درآمدي از اين راه نصيب آنها شود.

 

آنچه شما را از رقبايتان متمايز مي‌كند كلمات كليدي است كه درباره آنها به توليد محتوا مي‌پردازيد. با اين وصف، روي موضوعاتي تمركز كنيد كه به نوعي زندگي مخاطبان را تغيير يا تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين دسته از محتواها، غالباً از ارزش بالايي براي مردم برخوردارند و موجب مي‌شوند تا آنها احساس كنند همانند شما بيشتر مي‌دانند و در نتيجه اعتماد بيشتري هم به شما مي‌كنند.

 

اين وفاداري بعدها هنگامي كه قصد كسب درآمد از وبلاگ خود را داريد، بسيار سودمند خواهد بود. جالب‌تر آنكه اين كلمات كليدي با توجه به شرايط اقليمي، فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي مردم تغيير مي‌كند. براي مثال موضوعاتي نظير بيمه و سرمايه‌گذاري در آمريكا با استقبال خوبي مواجه مي‌شود (و تبليغات در اين زمينه نيز بسيار سودآور خواهد بود) در حالي كه اين موضوعات در ايران چندان مورد علاقه مردم قرار نمي‌گيرد. در مقابل، مردم ايران به موضوعاتي نظير مد، محصولات آرايشي بهداشتي، تكنولوژي، دكوراسيون، فيلم و ... بيشتر توجه مي‌كنند. در هر حال، يافتن زمينه مناسب براي توليد محتوا هم از اهميت بالايي برخوردار است و هم به دقت، تحقيق و بررسي فراوان نياز دارد.

 

پيشنهاد ما اين است كه درباره آن چيزي كه علاقه داريد يا در آن زمينه مهارت و تخصص داريد، بنويسيد. علاقه، اولين ركن موفقيت در زمينه توليد محتواست.

 

محتواي خود را بهينه‌سازي كنيد

ميزان درآمد شما از وبلاگ به‌طور مستقيم به ديده شدن آن توسط مخاطبان ارتباط دارد. در واقع، هر چه وبلاگ شما بازديدكننده بيشتري داشته باشد، به احتمال زياد درآمدتان نيز افزايش مي‌يابد. اينجاست كه مسئله‌اي با عنوان سئو يا بهينه‌سازي مطالب براي موتورهاي جستجو مطرح مي‌شود. با جستجو در اينترنت مطالب آموزشي فراواني در رابطه با سئو محتواي متني و تصويري يافت مي‌شود، براي نمونه همين وبلاگ نوين!

 

چگونه يك وبلاگ نويس حرفه اي شوم؟حتما بخوانيد: چگونه يك وبلاگ نويس حرفه اي شوم؟

بياييد از ابتدا شروع كنيم. شما يك وبلاگ ساخته‌ايد و محتواي ارزشمندي هم در آن قرار داده‌ايد تا عده‌اي از كاربران اينترنتي وارد آن شوند و مطالب شما را مطالعه كنند. از سوي ديگر كاربران اينترنتي، معمولاً از راه‌هاي مختلف به وب‌سايت‌ها مراجعه مي‌كنند كه يكي از مهم‌ترين آنها جستجو در گوگل و ساير موتورهاي جستجوگر است. آنها با جستجوي عباراتي كه به موضوعات موردبحث در وبلاگ شما مرتبط است با صفحاتي از نتايج مواجه مي‌شوند كه شما در آنها قرار نداريد. چرا؟ چون محتواي شما با وجود ارزشمند بودن براي موتورهاي جستجو بهينه‌سازي نشده است! رعايت اصول سئو موجب مي‌شود تا وبلاگ يا وب‌سايت شما بهتر در نتايج جستجو ظاهر شود.

 

در نتيجه، رعايت اصول سئو و قرارگيري در رتبه‌هاي بهتر نتايج جستجو، شانس شما را براي جذب مخاطبان بيشتر افزايش مي‌دهد. از سوي ديگر هنگامي‌كه وبلاگ شما حاوي مطالب مفيد و يكتايي باشد كاربران با ورود به آن مدت زمان بيشتري به گردش در ميان صفحات مختلف مي‌پردازند. در نتيجه با كاهش نرخ پرش و افزايش Time on Site و Pageviews Per Visitor كه همگي معيارهاي احتمالي گوگل براي رتبه‌بندي وبلاگ‌ها و وب‌سايت‌ها محسوب مي‌شوند، اعتبار بيشتري كسب مي‌كنيد و رتبه خود را در نتايج جستجو بهبود مي‌بخشيد. اگر با اين اصطلاحات آشنايي نداريد بايد خدمتتان عرض كنم كه با نصب گوگل آناليتيكس بر روي وب‌سايت خود مي‌توانيد تمام اين معيارها را زير نظر بگيريد.

 

افزون بر اين، پس از مدتي كه كاربران اينترنتي با جستجوي عبارات مختلف به وبلاگ شما هدايت شوند، به كاربران وفادار تبديل خواهند شد و بدون جستجو با تايپ Url در نوار آدرس مرورگر اينترنتي به‌صورت مستقيم به وبلاگ شما وارد مي‌شوند كه اين مقوله نيز براي گوگل از اهميت بالايي برخوردار است و آن را به‌عنوان يك معيار كيفي براي رتبه‌بندي وب‌سايت‌ها تاثير مي‌دهد.

 

اگر قصد داريد در زمينه سئو و بهينه سازي وب‌سايت ماهر شويد، به بخش آموزش سئو وبلاگ نوين سر بزنيد.

 

اينفوگرافيك: چگونه بهينه سازي وبلاگ و مطالب را مثل يك حرفه‌اي انجام دهيم؟حتما بخوانيد: اينفوگرافيك: چگونه بهينه سازي وبلاگ و مطالب را مثل يك حرفه‌اي انجام دهيم؟

 

به دنبال مخاطبان بيشتر باشيد

اگر به دنبال كسب درآمد از وبلاگ خود هستيد تنها تمركز به ساخت يك وبلاگ خوب با محتواي مناسب كافي نيست، بلكه لازم است كمي از لاك وبلاگ خود خارج شويد و به ترويج و تبليغ آن بپردازيد. در واقع شما امروزه هر موضوعي براي وبلاگ خود انتخاب كنيد تا حدودي رقيبان حرفه‌اي و با سابقه‌اي داريد كه در صدر نتايج جستجو قرار دارند. حال براي غلبه بر اين رقيبان چه برنامه‌اي داريد؟

 

بايد اعتراف كرد كه توليد محتواي مناسب و رعايت اصول سئو براي رقابت با وبلاگ‌ها و وب‌سايت‌هايي كه از راه‌هاي مختلف براي تبليغ و لينك سازي استفاده مي‌كنند، كفايت نمي‌كند. تنها كافي است مقالات نظيري آموزش لينك سازي براي افراد مبتدي را مطالعه كنيد تا تلاش بي‌وقفه وب‌سايت‌هاي مختلف براي لينك سازي طبيعي و مصنوعي حيرت‌زده شويد. با اين وجود نبايد نااميد باشيد!

 

راه‌هاي زيادي براي افزايش مخاطبان اينترنتي وجود دارد، اما در هنگام كسب درآمد از وبلاگ بيش از افزايش ترافيك به خواننده‌هاي واقعي نياز داريد. چرا؟ چون تنها خواننده‌هاي واقعي بر روي تبليغات شما كليك مي‌كنند، در وب‌سايت شما مي‌چرخند و از شما خريد مي‌كنند!

 

با اين وصف، بايد به دنبال افرادي باشيد كه واقعاً به موضوع وبلاگ شما علاقمند هستند و اين محتوا را در جاي ديگري پيدا نمي‌كنند. در آغاز به شخصيت و مدل‌هاي رفتاري خواننده‌هاي وبلاگ خود فكر كنيد. شايد لازم باشد يك مخاطب غيرحقيقي (كه اصطلاحاً به آن پرسونا گفته مي‌شود) خلق كنيد. خلق پرسونا معمولاً هنگامي كه مخاطبان وبلاگ شما طيف خاصي از افراد جامعه با صفات و ويژگي‌هاي مشترك را شامل مي‌شوند، مفيد خواهد بود و به شما كمك مي‌كند تا با روش‌هايي هوشمندانه‌تر آنها را جذب كنيد.

 

پس از اينكه از ويژگي‌هاي احتمالي مخاطبان خود مطلع شديد، بايد فكر كنيد كه اين مخاطبان در كجا بيشتر حضور دارند؟ به اين منظور تا حد امكان به پرسش‌هاي زير پاسخ دهيد:

 

آيا مخاطبان شما وبلاگ‌هاي خاصي را مطالعه مي‌كنند؟ سه مورد از آنها را يادداشت كنيد.

آيا در انجمن‌ها و فروم هاي اينترنتي حضور دارند؟ سه مورد از آنها را يادداشت كنيد.

آيا به شنيدن پادكست علاقه دارند؟

با چه شبكه‌هاي اجتماعي ارتباط بيشتري دارند؟ سه مورد از آنها را نام ببريد.

چه صفحاتي را در شبكه‌هاي اجتماعي دنبال مي‌كنند؟ سه مورد از آنها را يادداشت كنيد.

هر يك از اين فضاها كه امكان دارد مخاطبان شما در آنجا حضور داشته باشند، يك فرصت براي تبليغ وبلاگ شما محسوب مي‌شوند كه مي‌توانند با درج يك نظر مناسب، پيشنهاد توليد يك پست مهمان به صاحب صفحه يا با پاسخ مفيد به پرسش‌هاي ديگر اعضاي حاضر، مورد استفاده قرار گيرد. آنچه در هنگام حضور در چنين فضاهايي اهميت دارد، فعاليت ارزشمند و مفيد است، نه درگير شدن در بحث‌هاي بي‌نتيجه و ارسال نظرات تند و نامناسب!

 

 

مي‌خواهيد درآمد وب سايت خودتان را افزايش دهيد؟!

ما راهكارهاي كوتاه مدت و طولاني مدت بسياري را به كار مي‌بنديم كه به شما در پيدا كردن ثبات كمك مي‌كنند.

براي مشاوره رايگان، همين الان با ما تماس بگيريد.

پكيج هاي بازاريابي ديجيتال نوين

021-63404داخلي 3

با مخاطبان خود تعامل مثبت داشته باشيد

با تمركز مستمر بر توليد محتواي مفيد و پيدا كردن تعداد بيشتري خواننده، متوجه خواهيد شد افرادي كه از وبلاگ شما بازديد مي‌كنند، رفته رفته با محتواي شما ارتباط برقرار كرده اند. با اين وصف، بايد علاوه بر استمرار در توليد محتواي باكيفيت، بخشي از تمركز خود را هم به ايجاد ارتباط بهتر با مخاطبان خود قرار دهيد. عمدتاً مخاطبان با درج نظرات خود در زير پست‌هاي وبلاگ با شما ارتباط برقرار مي‌كنند. در نتيجه بايد به نظرات آنها پاسخ دهيد، به انتقادات و پيشنهادات آنها توجه كنيد و در صورتي كه تقاضاي انتشار محتواي خاصي را دارند، آن را در دستور كار خود قرار دهيد. در مجموع بايد كاري كنيد تا مخاطبان، دوباره به وبلاگ شما بازگردند.

 

وقت كسب درآمد از وبلاگ رسيده!

خب، 5 قدم اول يعني ساخت وبلاگ، توليد محتواي باكيفيت، بهينه‌سازي محتوا براي موتورهاي جستجو، پيدا كردن مخاطب و تعامل مناسب با آنها پايه‌هاي كسب درآمد از وبلاگ هستند. پس از طي اين مراحل، به‌احتمال زياد تخم مرغ شما تبديل به يك مرغ شده است و حالا مي‌تواند براي شما تخم بگذارد!

 

تشخيص اين موضوع نيز چندان سخت به نظر نمي‌رسد. بررسي ميزان بازديدكنندگان، سنجش رفتار آنها در صفحات وبلاگ و جايگاه وبلاگ شما در نتايج جستجو براي عبارات كليدي، همگي نشانه‌هايي واضح براي آگاهي از ميزان موفقيت شما در ساخت يك وبلاگ سودآور است. در هر حال، اكنون وقت كسب درآمد است!

 

آيا بايد محتواي قديمي خود را بروزرساني كنيد؟حتما بخوانيد: آيا بايد محتواي قديمي خود را بروزرساني كنيد؟

روش‌هاي كسب درآمد از وبلاگ

يكي از بزرگ‌ترين تصورات غلط وبلاگ نويسان در كسب درآمد از وبلاگ اين است كه فكر مي‌كنند بايد از ميان راه‌هاي مختلف درآمدزايي تنها يكي را انتخاب كنند؛ اما واقعيت اين است كه روش‌هاي زيادي براي كسب درآمد از وبلاگ وجود دارند كه با يكديگر تضاد و منافاتي ندارند.

 

اگر قرار باشد تمام راه‌هاي كه وبلاگ نويسان با استفاده از آنها به ثروت رسيده‌اند را فهرست كنيم چيزي شبيه به تصوير پايين ايجاد مي‌شود! به همين بزرگي و تعدد كه اگر بخواهيم تمام آنها را معرفي كنيم خواندن اين مطلب از حوصله شما هم خارج مي‌شود. چندان نگران نباشيد اگرچه اين نقشه در نگاه اول كمي گيج‌كننده و دلهره‌آور است، اما از سوي ديگر اين تنوع بالا خوشحال‌كننده است زيرا شما مي‌توانيد بر اساس علايق و توانايي‌هاي خود يك يا چند مورد از آنها را انتخاب كنيد.

 

روش هاي كسب درآمد از وبلاگ

روش هاي كسب درآمد از وبلاگ

 

تبليغات كليكي (PPC)

تبليغات، نخستين راهي است كه وبلاگ نويسان از طريق آن شروع به كسب درآمد مي‌كنند. امروزه بسياري از شركت‌ها و سازمان‌هاي مختلف تبليغات در فضاي مجازي را به انتشار آگهي در روزنامه و مجلات ترجيح مي‌دهند. بدين ترتيب، يك وبلاگ نويس مي‌تواند بدون نياز به سرمايه يا تخصص خاصي به جز موضوعات مرتبط با وبلاگ خود، كسب درآمد كنند. معروف‌ترين سرويس تبليغاتي را مي‌توان گوگل ادسنس دانست كه متعلق به غول اينترنتي گوگل است و در زمينه تبليغات كليكي فعاليت مي‌كند. البته اين سرويس سال‌هاست كه ايرانيان را تحريم كرده و البته اينكه از زبان فارسي نيز پشتيباني نمي‌كند.

 

با اين وجود، اگر مي‌توانيد به زباني غيرفارسي محتوا توليد كنيد و همچنين در ميان دوستان و اقوام خود افرادي قابل‌اعتماد در خارج از كشور داريد كه مي‌توانند با آدرس خود براي شما حساب بانكي ايجاد كنند، بازهم مي‌توانيد بر روي سرويس گوگل ادسنس و درآمد حاصل از آن حساب كنيد.

 

علاوه بر اين سرويس، برنامه‌هاي ديگري نظير Chitika’s eMiniMalls و WidgetBucks و Text Link Ads نيز وجود دارند كه با ارائه تبليغات متني به وبلاگ شما در ازاي كليك كاربران پول پرداخت مي‌كنند. همچنين طي ساليان گذشته، سرويس‌دهنده‌هاي ايراني نيز در اين زمينه رشد قابل‌توجهي كرده‌اند. مطمئناً اگر وبلاگ شما بتوانند روزانه تعداد قابل توجهي از كاربران را به سمت خود جلب كند، بسياري از برندها براي تبليغات بر روي سايت شما تمايل نشان خواهند داد.

 

در هر حال اين شيوه از درآمدزايي، به دليل سهولت بيشتر و دردسر كمتر براي وبلاگ نويساني كه در ابتداي راه هستند بسيار محبوب است.

 

تبليغات نمايشي (CPM)

اين سيستم تبليغاتي شباهت بسياري به تبليغات كليكي دارد با اين تفاوت كه شما در ازاي تعداد نمايش يك تبليغ پول دريافت مي‌كنيد. اين شيوه به نام CPM شناخته مي‌شود و واحد شمارش نمايش، معمولاً بر مبناي 1000 گذاشته مي‌شود. به اين ترتيب، يك وبلاگ ماهيانه در ازاي هر 1000 بار نمايش يك بنر تبليغاتي مبلغي دريافت مي‌كند.

 

قيمت اين تبليغات بر اساس كيفيت وبلاگ و موضوع آگهي تبليغاتي متغير است. البته، راه ساده‌تر اقدام به فروش قسمت‌هايي از وبلاگ براي نمايش دائم تبليغات بنري است. در اين متد، ديگر تعداد كليك اهميت ندارد و نفع يا ضرر آن قابل پيش‌بيني نيست.

 

بازاريابي رابطه‌اي، بازاريابي پورسانتي يا همان Affiliate Marketing!

برخي نظرسنجي‌ها نشان مي‌دهد كه Affiliate Marketing، بيشترين درآمد را براي صاحبان وبلاگ به همراه دارد. در اين روش شما مخاطبان خود را به عنوان مشتري براي خريد كالا يا سرويسي خاص به وب‌سايت يك شركت هدايت مي‌كنيد و در صورتي كه مشتري واقعاً اقدام به خريد كند، درصدي به عنوان پورسانت دريافت مي‌كنيد.

 

به اين شيوه از درآمدزايي CPL (مخفف غير مجاز مي باشدt Per Lead) و CPA (مخفف غير مجاز مي باشدt Per Action) گفته مي‌شود. در واقع اين شيوه تبليغاتي نيز يكي از راه‌هاي مناسب و آسان براي شروع كسب درآمد از وبلاگ محسوب مي‌شود زيرا ثبت‌نام در سرويس‌هاي ارائه‌دهنده اين تبليغات، آسان است و هزينه‌اي براي شما ندارد. به‌طور معمول، ثبت تبليغات مرتبط با موضوع محتواي وبلاگ شما با احتمال سودآوري بيشتري همراه است.

 

درآمدهاي دوره‌اي (Recurring Income)

يكي از شيوه‌هاي كسب درآمد از وبلاگ كه به تازگي وبلاگ‌نويسان تمايلي زيادي براي به‌كارگيري آن از خود نشان مي‌دهند، درآمدهاي دوره‌اي است. در اين شيوه مخاطبان با پرداخت يك حق اشتراك هفتگي، ماهيانه يا ساليانه امكان دستيابي به مقالات، سرويس‌ها و فايل‌هاي خاصي را پيدا مي‌كنند.

 

هرچند براي استفاده از اين شيوه، بايد محتوايي كاملاً علمي و مستند در اختيار كاربران قرار گيرد يا سرويس‌هايي به آنها عرضه شود كه در ساير وب‌سايت‌ها يا وبلاگ‌ها وجود نداشته باشد. به طور معمول از اين شيوه در ايران بيشتر براي فروش مجلات و ژورنال‌هاي علمي تخصصي استفاده مي‌شود و وبلاگ فروشنده نيز بايد از سابقه، اعتبار و عنوان خوبي برخوردار باشد. براي مثال وب‌سايت چطور، با راه‌اندازي سرويس Chetor Pro از اين شيوه براي كسب درآمد استفاده مي‌كند.

 

براي تشويق كاربران به ثبت‌نام نيز بايد بخشي از محتوا به‌طور رايگان در اختيار آنها قرار گيرد. به‌طور مثال وب‌سايت معتبر Moz كه مقالات متعددي در زمينه سئو و بهينه‌سازي وب‌سايت منتشر مي‌كند، در قسمت ويژه، مقالات و سرويس‌هايي را براي اعضاي خود در نظر گرفته است كه بايد به‌طور ماهيانه حق اشتراك خود را پرداخت كنند.

 

محتواي تبليغاتي يا رپورتاژ آگهي

در اين شيوه شما بايد محتوايي در جهت فروش، معرفي محصولات و سرويس‌هاي ساير وب‌سايت‌ها يا شركت‌ها در وبلاگ خود منتشر كنيد. براي مثال هنگامي كه قصد تبليغ براي يك فروشگاه اينترنتي مبلمان را داريد، محتواي توليدي بايد ضمن ارائه اطلاعات مفيد به كاربران به نوعي محصولات فروشگاه را در قالب تصاوير مختلف به كاربر معرفي كند و در صورت امكان با ايجاد تگ بر روي تصاوير يا لينك دهي به وب‌سايت مرجع مخاطبان را به خريد محصولات آنها تشويق كند.

 

اين شيوه امروزه توسط وبلاگ‌ها و وب‌سايت‌هاي معتبر داخلي انجام مي‌گيرد و حتي وب‌سايت‌هاي فروشگاهي نيز با ايجاد يك بخش محتوايي در كنار آموزش، محصولات خود را نيز معرفي مي‌كنند. موفقيت در اين شيوه تبليغاتي به اعتبار و ميزان بازديد وبلاگ شما، كيفيت محتوايي كه در آن قرار مي‌دهيد و صد البته كيفيت محصولات و سرويس‌هاي فروشگاه يا وب‌سايت مقصد بستگي دارد.

 

۵ اشتباه در توليد محتوا كه بايد از آن ها اجتناب كنيدحتما بخوانيد: ۵ اشتباه در توليد محتوا كه بايد از آن ها اجتناب كنيد

 

ايجاد فروشگاه اينترنتي

هرچند نمي‌توانيد با فروشگاه‌هاي بزرگ اينترنتي كه امروزه از شير مرغ تا جان آدميزاد را مي‌فروشند رقابت كنيد، اما اگر از وبلاگ‌تان ترافيك قابل توجهي دارد و مخاطبان وفاداري هم براي خود دست‌وپا كرده‌ايد، مي‌توانيد با فروش محصولات مرتبط با موضوع وب‌سايت خود (البته با قيمت پايين‌تر از ساير فروشگاه‌ها) از اين راه نيز درآمد داشته باشيد.

 

ميزان درآمد در اين شيوه به محصولات شما بستگي دارد. براي مثال اگر در وبلاگ خود از اخبار و مقالات مرتبط با محصولات Apple منتشر مي‌كنيد، مي‌توانيد در كنار آن با راه‌اندازي يك فروشگاه اينترنتي اين محصولات را به مخاطبانتان عرضه كنيد.

 

فروش فايل‌هاي آموزشي

اگر در زمينه مطالبي كه در وبلاگ خود منتشر مي‌كنيد، مهارتي عملي و فني نيز داريد مي‌توانيد با ايجاد فايل صوتي، تصويري، متني جزوات و كتب الكترونيك و فروش آنها در وبلاگ خود به درآمد بالايي برسيد.

 

اين شيوه سال‌هاست كه توسط وبلاگ‌هاي مختلف استفاده مي‌شود و هنوز هم كارايي بالايي دارد زيرا ما براي بسياري از مهارت‌ها ديگر به كلاس‌هاي حضوري نياز نداريم. براي موفقيت در اين روش بايد هم از مهارت بالايي براي بيان موضوعات برخوردار باشيد و هم مطابق با دانش روز اطلاعات مفيد و كاربردي را در اختيار خريداران قرار دهيد تا به نوعي آنها پس از فراگيري و رضايت از مطالب، دوباره وبلاگ شما بازگردند و آموزش‌هاي ديگري را خريداري كنند.

 

همچنين، كيفيت صوتي و بصري اين فايل‌ها نيز از اهميت بالايي برخوردار است و گاهي اوقات به امكانات ضبط صدا و تصوير باكيفيت نياز دارد. افزون بر اين براي تشويق كاربران به خريد فايل‌هاي آموزشي بايد چند قسمت اول كه حاوي اطلاعات مناسبي است را به رايگان در اختيار آنها قرار دهيد.

 

ارائه خدمات مشاوره‌اي

اين روش نيازمند مهارت و تجربه بالايي دارد و افراد معمولاً پيش از تماس با شما بايد از سابقه شغلي‌تان مطلع باشند. در نتيجه اگر در زمينه كاري خود سابقه‌اي طولاني داريد مي‌توانيد با ارائه خدمات مشاوره‌اي در يك دوره خاص به ديگران در رشد كسب‌و‌كارشان كمك كنيد و در ازاي آن، وجهي دريافت كنيد.

 

برگزاري دوره‌ها و كلاس‌هاي آموزشي

برگزاري همايش از طريق يك وبلاگ، نيازمند تعداد بي‌شماري بازديدكننده و اعتباري بالا نزد مخاطبان است. در واقع، در اين روش شما در رابطه با موضوعي مشابه مطالب وبلاگ خود يك سمينار برگزار مي‌كنيد. كاربران نيز مي‌توانند از طريق وبلاگتان در اين كلاس‌ها ثبت‌نام كنند. طبيعتاً براي موفقيت در اين شيوه، بايد پيش از برگزاري با محتواي مفيد كاربران وبلاگ خود را راضي نگاه داريد و آنها را به مخاطبان وفادار تبديل كنيد. در نتيجه كسب درآمد از وبلاگ با اين روش، به مهارت و تسلط بالا در توليد محتوا نياز دارد.

 

نتيجه‌گيري

رقابت موجود در فضاي اينترنت ايران به خوبي نشان مي‌دهد كه نگرش كاربران و فعالان اين حوزه، شكلي تجاري به خود گرفته و تقريباً با جستجوي هر عبارت به وب‌سايت‌ها و وبلاگ‌هايي برمي‌خوريم كه با اهداف تجاري شكل گرفته‌اند.

 

در اين بين اگرچه كسب درآمد از وبلاگ كمي مشكل به نظر مي‌رسد اما همچنان افراد زيادي در دنيا از اين ابزار ساده به كسب درآمد مشغول‌اند، هرچند درآمدزايي از وبلاگ نيز مانند هر حرفه ديگري نيازمند زمان و كسب مهارت فراوان است.

 

واضح است كه هرچه به انتهاي فهرست بالا نزديك شويم، شيوه كسب درآمد از وبلاگ به مهارت، زمان و اعتبار بيشتري نياز دارد؛ اما اين سختي بسيار با ارزش است زيرا درآمدي بيشتر و قابل‌اطمينان‌تر را براي شما فراهم مي‌كند.

 

 



ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ توسط شاهين رضايي
نظرات (0)
[ ۱ ]
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | قدرت گرفته از : وبلاگدهی آریا  

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی